Hem                        WellnessSmith´s länksida                         Läs mer!                         

 

   Välkommen till WellnessSmith!

 

Tillgång till vatten från en säker, ren och hållbar källa är ett problem för nutida så väl som framtida samhällen. 75% av jordens yta är täckt av vatten . Vatten är ett utav de mest vanligt förekommande ämnena i vår värld. När det nu finns så mycket vatten, kanske många undrar varför det är en så värdefull tillgång. 

Förklaringen är enkel: 97,5% av jordens vatten består av salt havsvatten och är således inte lämpligt för mänskligt bruk. De återstående 2,5% är sötvatten, men 90% av detta finns i Antarktis glaciärer och underjordiska vattenreserver. Inte mer än 0,26% av allt sötvatten finns i sjöar, vattenreserver och flodsystem, där det är lätt att komma åt.

Problemet med begränsade vattenresurser förvärras ytterligare av det faktum  att det vatten som är mest tillgängligt också är mest utsatt för föroreningar. Avfall från hushåll, jordbruk och industrier rinner ner i floder och vattendrag. Annat ytvatten och ytligt liggande vattenreserver innehåller hälsovådliga ämnen och skadliga bakterier. Att 5 liter bensin kan förorena upp till 3,5 miljoner liter vatten sätter frågan i ett annat perspektiv. 

Dagens problem med begränsade vattenresurser, sannolikheten med att efterfrågan kommer att öka, sammankopplat med att jordens befolkning ständigt ökar, gör det tydligt att efterfrågan på färskvatten är större än någonsin. Vi behöver en hållbar och säker källa att förlita oss på. 

 

                                                

 

                   

 

                                               

 

 

 •  Våra system för luft- och vattenrening är troligtvis de mest  prisvärda och effektiva på marknaden!

 • Systemen är anpassade så att de skall passa både i hemmet och på arbetsplatsen.

 

Att återskapa naturens rena och välsmakande vatten, helt fritt från föroreningar och skadliga organismer, har varit målet!

 

Tack vare en helt revolutionerande och unik teknik kan vi erbjuda det renaste och mest välsmakande vattnet på marknaden!

 

När du dricker joniserat vatten kan kroppens celler ta upp mer syre, och alla vet ju att ökat syreupptag är bra för kroppen!

 

 

 

Läs mer om vatten och luft!

Klicka på länken nedan!

 

Läs mer!

Vi är ledande inom...

 • Sömn, avslappning!
 • Stressreducering!
 • Kost & Näring!
 • Miljö!
 • Personlig utveckling!

Kontakta oss!

 

Kontakta oss på...

support@wellnesssmith.se

eller ring...

o7o8-229433
(OBS nytt telefonnummer!)

Välkommen!       

 

WellnessSmith

För ökad hälsa & välbefinnande

Faktaruta:

 • Vår kropp består till 60% av vatten!
 • Hjärnan innehåller 70% vatten!
 • Vårt blod innehåller 82%
 • Lungorna otroliga 90%
 • Med dessa procenttal i åtanke blir vikten av att dricka rikligt med rent kvalitetsvatten glasklar!
 • Forskare har kommit fram till att en sänkning med 2% av kroppens vätskenivåer motsvarar 20% sämre psykisk och fysisk förmåga!
 • Vatten kan också hjälpa dig att kontrollera din vikt eller när du bantar!
 • Äter du ibland utan att bli mätt? Ofta förväxlar kroppen känslan av hunger med känslan av törst. Drick ett glas vatten om du känner dig hungrig och se om suget efter mat försvinner!
 • Kvalitetsvatten kan även förebygga ålderstecken och göra att hyn ser sundare ut!

Många av oss lider av vätskebrist och kronisk uttorkning.

Uttorkning kan leda till en rad sjukdommar- allergier, spänningar, övervikt och känslomässiga problem som t.ex. depressioner.

När vi blir äldre minskar kroppens förmåga att ta upp vatten, vilket leder till att vätskenivåerna i kroppen sjunker. Detta beror på mängden toxiner vi får i oss genom t.ex. mat, dryck och luft. Toxinerna samlas i kroppen och hindrar cellerna från att absorbera vatten och därmed göra sig av med toxinerna.

Om kroppen inte kan ta tillvara vätskan spelar det ingen roll hur mycket vi än dricker - vi kan ändå vara uttorkade. Även om vi följer rekommendationerna att dricka två liter vatten om dagen måste vi se till att det vatten vi dricker är av bästa kvalitet.

Om vi dricker kvalitetsvatten blir det lättare för cellerna att absorbera vätskan och vi behöver således inte lida av "vardagsuttorkning" och dess symtom: huvudvärk, bristande koncentration, förstoppning, torr eller åldrande hy och stress.

Livsmedelsverket säkerställer kvaliteten på kranvatten och vatten på flaska. Innan vattnet når oss behandlas det för att döda skadliga bakterier och organismer. Så länge vattnet möter kraven från livsmedelsverket tycker reningsverken att det räcker. Men räcker det för DIG? Tycker du det är okej att du och din familj dricker vatten som kan innehålla kemiska medel (som t.ex. klor)?

Det klor vi får i oss genom vårt dricksvatten fortsätter att attackera den godartade bakteriefloran i vår kropp (som vi behöver till vårat immunsystem) långt efter att det dödat skadliga organismer i dricksvattnet. Hur många sjukdomsfall har du hört talas om eller själv upplevt under de senste åren. Hur många av dina vänner och bekanta beklagar sig regelbundet över magsmärtor? I vår moderna tid lider människor över hela världen av nedsatt immunförsvar som en följd av den stora mängd toxiner vi får i oss varje dag!

 Miljö!

                       

                  Vatten!

Visst skall vi både kunna bada, och dricka vårat vatten utan att bli sjuka!
Men kan vi det?!!                

Här nedan finns det lite fakta om vatten, men vill du veta mer? Kontakta oss!

Ted Aloisio
Hur viktigt är det med vatten av högsta kvalitet?
Se och lyssna!

OBS!
När du tittar, dubbelklicka på den lilla bilden för att få bilden på hela skärmen!